МОЛОТИЙ МАК 200 гр. УГОРЩИНА 9001458065260

(Код товара 1770)
МОЛОТИЙ МАК 200 гр. УГОРЩИНА 9001458065260
Наявність: Немає в наявності
Європейська якість
товари з Європи
53.00 грн.

МОЛОТИЙ МАК 200 гр. УГОРЩИНА 9001458065260

BackMit Молоте насіння маку 200 г

Насіння маку BackMit мелені виробляється тільки з інгредієнтів найвищої якості. Металізована упаковка з фольги також захищає від світла, забезпечуючи триваліший термін зберігання. Мак BackMit мелений економить час сучасної господині та чудово доповнює її індивідуальні рецепти.

У лінійку товарів BackMit також входять: терті волоські горіхи, терті фундук, тертий мигдаль, терте гарбузове насіння, терте насіння льону та терте насіння.

Місце зберігання


Рецепт пропозиції Рецепт для

маком Інгредієнти: 200 г насіння BackMit мелений мак, 200 мл молока, 100 г цукру, 10 г ванільного цукру, 2-3 столові ложки меду (або 25 г вершкового масла), кориця, цитрон кірки, 2-3 столові ложки рому, .

Молоко, цукор, ванільний цукор, мед, олію, корицю, цедру цитрусів закип'ятити, змішати з меленим маком і недовго варити до набухання. Також можна додати в охолоджену масу варення або абрикосовий мармелад.

Заморожене пісочне печиво з маком

Склад: 150 г вершкового масла, 50 г цукрової пудри, ванільний цукор, щіпка солі, цедра лимона, 6 яєчних жовтків, 200 г меленого насіння маку BackMit, 100 г тертих волоських горіхів BackMit, 20 г крихти. білки з яєць, 110 г цукрового піску, лимонна або шоколадна глазур, подрібнені фісташки.

Змішайте вершкове масло|мастило|, цукрову пудру, ванільний цукор, яєчні жовтки, сіль|соль| і цедру лимона до утворення піни. Змішати з|із| меленим маком, тертими горіхами і покришити. Яєчні білки та цукровий пісок збити до густини, ретельно перемішати до утворення пишноти. Випікати при високій температурі на змащеній олією і посипаному борошном деку. Посипати та посипати фісташками.

Makowiec

Склад: 70 г вершкового масла, 70 г цукру, 2 стручки ванілі, 5 яєчних жовтків, 50 г тертого мигдалю BackMit, 2 булочки, 8,1 літра молока, 2 яєчні білки, 200 г подрібненого макового фаршу BackMit.

Змішайте масло, цукор та яєчні жовтки до утворення піни, додайте тертий мигдаль, мелений мак та подрібнені булочки, просочені молоком. Отриману масу викласти у форму, намащену олією та посипану панірувальними сухарями, і запікати близько 45 хвилин.

Підготовка
Зберігати у сухому прохолодному місці.

53.00 грн.

Написати відгук

Рекомендовані товари